REKLAMI GEÇ

Zolan: Artık merkezde galericilik yapmak yok

Zolan: Artık merkezde galericilik yapmak yok

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde galericilik yapılmayacağını, galericilerin Denizli Auto Center ilee yapımı devam eden Otomobilciler ve Galericiler Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 09:15

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Otomobilciler ve Galericiler Sitesi’nin sadece Denizli’ye değil çevre illere de hitap edeceğini söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Otomobilciler ve Galericiler Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Zolan, sitenin çok özel bir proje olduğunu belirtti.

ÇEVRE İLLERE DE HİTAP EDECEK
Şehir içinde dağınık yerlerde galericilik yapmak için gayret gösterdiğini anlatan Zolan, “Vatandaşımız bir araç alacaksa akşama kadar dolaşmak zorunda kalıyor. İnşallah buradaki sitenin tamamlanması ile birlikte tüm galericiler, burada ve daha önceki Denizli Auto Center olmak üzere iki yerde olacak. Artık Denizli merkezinde galericilik yapmak yok. Herkes bu sitelerden birisinde yer almak zorunda. İnşallah burası da sadece Denizli’ye değil çevre illere de hitap edecek. Bunun için çok uğraştık, çok gayret verdik. Sayın Bakanımız da engelleri aşma konusunda olağan üstü gayret sarf etti ve katkılar sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

TRAKTÖRCÜLER SİTESİ’Nİ ÖRNEK GÖSTERDİ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Denizli ile ilgili çok hayal kurduklarını kaydederek, “Önce hayalle başladık. Zaten insan aklı beceremeyeceği işin hayalini kurmaz. Bu bir hayaldi, bir projeye dönüştü. Bu hayal bugün Denizli’nin prestij mekanlarından biri haline geliyor. Burası ve yukarıdaki yer tahminlerin çok üstünde bir merkez haline gelecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu