REKLAMI GEÇ

Zolan: Sevgi ve desteğe hizmetle yanıt vereceğiz

Zolan: Sevgi ve desteğe hizmetle yanıt vereceğiz

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kimseyi ayırmadan hizmete devam edeceklerini, kendilerine sağlanan desteğin ve gösterilen sevginin karşılığını hizmetle vereceklerini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2014 Salı, 11:56

Zolan, yayınladığı teşekkür mesajında, birlik ve beraberliğe vurgu yaparken, “Bugüne kadar tüm hiç kimseyi ayırmadan tüm halkımıza hizmet ettik.Halkımızla çıkmış olduğumuz her yolculukta şükürler olsun hep güzele, hep iyiye kavuştuk. Tüm bu güzellikleri halkımızla birlikte başardık. Bu başarının kahramanlarıgencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizdir.Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Denizli’de yapacağımız tüm hizmetleri, tüm güzellikleri hiç kimseyi ayırmadan tüm vatandaşlarımızla beraber başaracağız” dedi.

EN ÜCRA KÖŞEYE HİZMET
“Biz bugüne kadar Denizli’ye sadece ve sadece hizmet ettik. Her zaman yaptığımız hizmetlerle anılmaya gayret ettik” diyen Zolan,şunları kaydetti:
“Çünkü biz bu şehre ve bu şehrin insanlarına sevdalıyız. Artık büyükşehirle birlikte hizmet destanımız tüm ilçelerimize, tüm köylerimize uzanacak. Denizli’nin en ücra köşeleri büyükşehirle birlikte hizmetle tanışacak. Bu yola çıktığımızda Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerimizde de olacak demiştik. Önümüzdeki 5 yıl içersinde Denizlimiz için hazırladığımız projelerin bir bir yapıldığını göreceksiniz. Denizli tüm ilçeleriyle, tüm mahalleleriyle birlikte daha modern, daha güzel bir şehir haline gelecek.
Ben tüm hemşerilerime, bu yürüyüşte bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman gösterdikleri fedakarlıklarla yanımızda olan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bize gösterilen bu büyük desteğe, bu sevgiye, bu fedakarlığa, bu güzelliğe, hizmet destanları yazarak cevap vereceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu