Zolan tebrikleri kabul etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk başkanı olan Osman Zolan, tebrikleri kabul ediyor. Makamında tebrikleri kabul eden Başkan Zolan, herkesin başkanı olarak hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.
/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2014 Cuma, 16:13
30 Mart yerel seçimlerini yüzde 45,26 oyla Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilk başkanı seçilen Osman Zolan, makamında teprikleri kabul ediyor.
Çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından tebrik edilen Başkan Zolan, Denizlililerin büyük teveccühü ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk başkanı seçilmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Herkesin Başkanı’ olarak hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
Hiçbir ayrım yapmadan kentin her yerine eşit hizmet götüreceğini vurgulayan Başkan Başkan Zolan, “Aldığımız başarıda herkesin payı var. Tüm personelimizin, halkımızın bu başarıda imzası var. Denizli’de yaptıklarımız ortada. Önümüzdeki 5 yıl içinde büyük hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Zolan ziyarete gelen vatandaşlarla ise tek tek hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 22 | 38 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 25 | 41 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 42 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 41 | Sıcak |