Zolan üst yapı incelemesinde

Üst yapı çalışmaları kapsamında İncilipınar Parkı ve çevresinde, cadde ve sokaklardaki yollar tamamlanırken kaldırım düzenlemeleri ise bitme aşamasına geldi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgede inceleme yaptı.
/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2012 Çarşamba, 13:55
Denizli Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında İncilpınar Parkı ve çevresi gibi daha az yoğunluktaki yerlerde yolları tamamlanken kaldırımlar da bitme aşamasında. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmaların yürütüldüğü İncilipınar Parkı ve çevresindeki yollar ve kaldırımlarda incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip görüşleri dinledi.
Bu arada, AYDEM, TELEKOM gibi kurumlar da, belediye çalışmalarıyla birlikte bölgedeki yer üstündeki kablolarını yeraltına aldı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 25 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 41 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 42 | Sıcak |
10 Temmuz 2025 Perşembe | 26 | 41 | Sıcak |
11 Temmuz 2025 Cuma | 24 | 40 | Sıcak |