REKLAMI GEÇ

ZOLAN’DAN 222 PROJE

ZOLAN’DAN 222 PROJE

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 30 Mart seçimlerini “yeni bir başlangıç” olarak nitelendirdi ve önümüzdeki beş yılda 222 projeyi hayata geçireceklerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 13:15

SELAMİ AYDIN
AKParti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan,önümüzdeki döneme ilişkin projelerini açıkladı. Dedeman Otel’de “Güler Yüzlü Hizmet”başlığıyla yapılan sunumda, AK Parti’nin seçim bildirgesine atıfta bulunuldu, geçmişten örnekler verildi.

Başkan Zolan’ın sunumu, Denizli’de yapılan çalışmaları içeren bir slayt gösterisi ile başladı, Başbakan Erdoğan’ın Denizli ziyaretindeki görüntü ve görüşleri ile devam etti. Bu arada, Zolan’ın sunumu sırasında sık sık sesi kısıldı, konuşması öksürüklerle bölündü. Seçim çalışmaları sırasında rahatsızlandığını anlatan Zolan, “Her ne durumda olursak olalım halkımıza hizmet için engel tanımıyoruz” dedi.

DENİZLİ BÜYÜK BİR KÖYDÜ
Denizli’ye AK Parti döneminde getirilen hizmetlerden söz eden ve verdikleri her sözü tuttuklarını ifade edenZolan, “On yıl önce Denizli büyük bir köy görünümündeydi. Denizli’de nefes alacak temiz hava, dinlenilecek bir park, köprülü kavşak, yaya üst geçidi yoktu. Artık Denizli modern bir kent. Örnek almayan, örnek olan model bir kent olduk” diye konuştu.

KAYBEDİLEN YILLARI TELAFİ ETTİK
Denizli’nin geçmişte yeterli hizmeti alamadığını, zaman kaybettiğini savunanZolan, “Kaybedilen yılları çalışmalarımızla telafi ettik. Ege’nin vizyon kenti olduk ama hedeflerimiz sona ermedi. Artık dünyada şehircilik denildiğinde ilk akla gelen kent olmak istiyoruz. Tüm bunları bu şehre sevdalı değilseniz yapamazsınız. Bu şehre sevdalı olmayanlar kendi dönemlerini tamamlar gider. Biz öyle yapmadık” ifadesini kullandı.

ic-1

5 YIL SONRASINI HAYAL EDİN
2004 yılında Nihat Zeybekci’nin belediye başkanı olduğunda bugünleri kimsenin hayal etmediğini kaydeden Zolan, büyükşehir ile birlikte beş yıl sonraki Denizli’yi de kimsenin hayal edemeyeceğini,kentin kaderini değiştireceklerini vurguladı.

SEÇİM BEYANNAMESİNE ATIFTA BULUNDU
AK Parti genel merkezi tarafından yayınlanan seçim bildirgesini esas aldıklarını söyleyenZolan, katılımcı, sosyal, kültürel, çevre dostu ve hizmet belediyeciliği getirdiklerini, artık bu anlayışı tüm Denizli’ye yayacaklarını kaydetti.
Hizmetle btanışmayan yer bırakmayacakları,Denizli’nin en ücra köşesindeki insanların bile kent merkezindeki hizmet standardına kavuşacağıvaadinde bulunan Başkan Osman Zolan, 2009’da 77 proje ile başladık. Şimdi 222 proje ortaya koyduk. Fakat bu alt sınırdır, fazlası olur eksiği olmaz” diye konuştu.

NELER YAPACAK?
Yeni dönemde Kent Konseyi’nin tabanını genişleteceğini, katılımcılığı artıracağını vurgulayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Çocuklarımızın fikri bile bizim için önemli olacak. İletişim kanalları sonuna kadar açık olacak. Tarih ve kültürümüze sahip çıkacağız. Gençlerimizi milli ve manevi değerlerle donatacağız, onlar için her türlü imkanı ücretsiz yaratacağız. Çaresizlik varsa biz çare olacağız. Çevre dostu belediyecilik yapacağız. Sağlıklı bir çevrede yaşamak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

ic-2

DOĞALGAZ SORUNU BİTECEK
Denizli’de 2014 yılı içinde doğalgaz yatırımlarının devam edeceğini anlatan Zolan, “2015 yılında Denizli’de doğalgazın gitmediği hane kalmayacak. Şehircilikte Avrupa standartlarının üstüne çıkacağız. Tüm köylerimize hizmet gidecek. Köylerimizde üç hanenin olduğu bir yer bile olsa çöp kamyonu oraya gidecek, çöpleri toplanacak” açıklamasını yaptı.

İŞTE YENİ PROJELER
“Biz nutuklarla değil, hizmetlerle halkın karşısına çıkıyoruz” diyen Zolan yeni projelerinden de başlıklar sundu. Denizli’ye şehir akvaryumu yapacağını bildirenZolan, “Denizimiz yok ama binlerce deniz canlısını çocuklarımız burada görecek. Minia Denizli’yi yapacağız. İçinde 100 maket eser olacak. Bozdağ Kayak Merkezi’ni tamamlayacak, Denizli’ye 40 bin kişilik yeni şehir stadı yapacağız. Ayrıca semt hastanesi projemizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Talip AKHAN   -  Bağlantı 6 Mart 2014, 20:36

kimsenin beni yanlış anlamasını istemem tam 4 yıldır dışarıda yaşıyorum muğla ve aydın kesinlikle partici de değilim bu eleştiren arkadaşlara sadece şunu söylemek isterim kendiniz başka illerde yaşayın da gelişmenin ne demek olduğunu öğrenin !!! denizlinin şu on yılda ne hale geldiği belli ! eleştirecekseniz en azından elle tutulur bir eleştiriyle eleştirin derim saygılarımla . . .

Murat Candan   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 09:17

Hava kirliliği,trafik,baraj yetersizliği,sosyal etkinliklerin yokluğu,havaalanının neredeyse Afyon’da olması,Denizlispor’un hali…Bu sorunların tamamı sizin eseriniz.İki tane park yapmak değildir belediyecilik.Bari bir tane hayvanat bahçesi falan yapabilseydiniz bu kadar yılda…

Cihan   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 08:04

Üniversite Köprülü Kavşağı,Çatalçeşme Oda tiyatrosu alanının modernize edilmesi, Merkezefendi’de yeni konut alanlarına yapılacak yolların köprülü kavşak olacak şekilde planlanması,hafif raylı ulaşım vb. unutulmasın.
Acilen Üçgen Köprülü Kavşakları yapılmalı.

telat   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 23:40

2009 yılında başlayan 2. çevre yolu bu projenin içinde olacakmı

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 19:48

SAYIN BAŞKANIM BOZDAĞ KAYAK MERKEZİNİ TAMAMLAYACAĞIZ DİYORSUNUZDA,ORANIN 18 TRİYONLUK İHALESİ ZATEN YAPILDI.HOŞ SİZLERDE BİRAZCIK KATKIDA BULUNDUNUZ AMA HERŞEYDEN ÖNCE YARIM KALAN BİR TESİS DEĞİL.BAZI PROSEDÜRLERDEN DOLAYI BU SENEYE ANCAK BU KADARCIK BÖLÜMÜ YETİŞMİŞTİR.KALAN BÖLÜMÜN ÇALIŞMALARI BAŞLADI BİLE ZATEN.ÇÜNKÜ SENEYE DÖRT DÖRTLÜK TESİS OLARAK ANAHTAR TESLİMİ BİTİRECEKTİR MÜTEAHHİT FİRMA.SAYIN VALİM ABDÜLKADİR DEMİR OLMASAYDI ZATEN BU PROJE HAYATA GEÇMEZDİ.YİNE DE TÜM EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

aytekin   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 19:01

bir önceki seçim vaadindede stadyum vardı bir sonraki seçim vaadindede olursa şaşırmam…

aytekin   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 18:59

doğalgaz belediyenin mi sorunu acaba merak ettim şimdi

zafer   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 16:23

Yeni garajın oluşturacağı trafik sorununu nasıl halledeceksin önce onu deyiver bakem?

MAHMUT   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 15:00

önce bağbaşı eski yolu asfaltlasınlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu