REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Güney ve Buldan ziyaretleri

Zolan’dan Güney ve Buldan ziyaretleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney’in Eziler ve Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 14:49

İnceleme gezisine Güney’in Eziler Mahallesi ziyaretiyle başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy eşlik etti.

Eziler Mahallesi’nde 4 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katılan ve onlarla sohbet eden Zolan, daha sonra Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’ni ziyaret etti. Yenicekent merkezindeki turizm yolu asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, 30 Mart’tan sonra Denizli’ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bize güvendiniz, bu görevi verdiniz, bu emaneti teslim ettiniz. Bizlerde emaneti yere düşürmeden gece gündüz çalışıyoruz. İtfaiye hizmetleriyle, cenaze hizmetleriyle Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynısı olacak demiştik. Aynısı oluyor” dedi.

Yenicekent’i sıcak asfaltla tanıştırdıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Güle güle kullanın. Zaman içinde ihtiyaç olan her yer peyderpey asfalt yapılacak. İstiyorum ki kimsenin ayağı çamura değmesin, hedefimiz bu. İnşallah bir çok güzellikler olmaya devam edecek. Sizlerle bir araya geleceğiz. Yeter ki ülkemde istikrara devam etsin. Kol kola, omuz omuza, birlikte yürümek zorundayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu