REKLAMI GEÇ

Zolan’dan “Ödüllü sosyal projeler devam edecek” müjdesi

Zolan’dan “Ödüllü sosyal projeler devam edecek” müjdesi

2004 yılından bu yana soysal belediyecilikte tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirten AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yeni dönemde de bu projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 11:51

Denizli’nin Ak belediyecilikle tanıştığı 2004 yılından itibaren geçen 10 yıllık süreçte klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik alanında da birbirinden önemli ‘ilk’lerle tanıştığını dile getiren AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 30 Mart’tan sonra da bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

ic-2

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri onlarca farklı proje ile tüm Türkiye’ye örnek olduklarını vurgulayan Osman Zolan, yeni dönemde gerçekleştirecekleri sosyal projelerin kapsamının genişleyeceğini ve sayısının artacağını söyledi. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Denizlililer ile el ele, gönül gönüle vererek proje üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Zolan, önümüzdeki dönemde de Denizli’yi pek çok ‘ilk’le tanıştıracaklarının müjdesini verdi.

ic-1

“DENİZLİMİZ’İ ÖDÜLLÜ PROJELERLE TANIŞTIRDIK”
Hayata geçirdikleri farklı sosyal belediyecilik projeleri ile Denizli’yi tüm Türkiye’nin gözdesi haline getirdiklerini ifade eden Osman Zolan, Ailemi Seviyorum, Genç Denizli ve Engelliler Çalışıyor projelerini hayata geçirerek Denizli’yi ödüllü projelerle tanıştırdıklarını söyledi. Bu projelerin Türkiye’de farklı belediyeler tarafından da örnek alındığına işaret eden Zolan, “Tüm bu projeleri hayata geçirirken elbette yalnız değildik. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine Denizlili hemşehrilerimiz daima yanımızda oldu, bize güç verdi. Türkiye çapında elde ettiğimiz başarıları hep birlikte kazandık, ödüllerimizi Denizlimiz adına aldık” dedi.

ic-5

“DENİZLİLİ KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ”
Göreve geldikleri ilk günden bu yana hizmette asla sınır tanımadıklarını belirten Osman Zolan, hayata geçirdikleri sosyal projelerin en büyük destekçilerinin gençler ve bayanlar olduğunu, bu projeler sayesinde toplumun her kesimine ulaştıklarını ifade etti. Büyük bir başarıyla uyguladıkları Genç Denizli Projesi ile Denizlili gençlere aidiyet duygusu kazandırdıklarını dile getiren Zolan, “Ücretsiz kurslar, etkinlikler ve geziler ile gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Proje kapsamında bugüne kadar 16 bin gencimizi Çanakkale’ye götürdük. Bu projemiz Sayın Başbakanımız tarafından Türkiye’nin en başarılı gençlik projesi ödülüne layık görüldü. Ailemi Seviyorum Projesi ile de aile bütünlüğünün önemine vurgu yaparak Sağlıklı Evlilik Okulu’ndan aile hakemliğine, eğitim seminerleri ve konferanslardan danışma merkezlerine kadar birçok uygulamayı hayata geçirdik. Hemşehrilerimizin büyük destek verdiği bu projemiz de yine Sayın Başbakanımız tarafından Türkiye’nin en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülü ile ödüllendirildi. Engelliler Çalışıyor Projemiz kapsamında ise çok sayıda engelli kardeşimize iş imkanı sağlarken, 30 ülkeden 402 projenin katıldığı yarışmada birinci olarak Avrupa Girişimcilik Teşvik Ödülü’nü ülkemize kazandırdık” dedi.

ic-4

“DENİZLİLİLER’İN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Hayata geçirdikleri tüm projelerde daima insan odaklı hareket ettiklerini belirten Osman Zolan, sosyal belediyecilik projelerinin bunlarla sınırlı olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: “Tüm bu projelerimizin yanı sıra, Sevgi Eli ile on binlerce yardıma muhtaç kardeşimize ulaştık, ihtiyaçlarını giderdik. Spora ve sporcularımıza tam destek vererek Denizlimiz’i amatör sporların başkenti haline getirdik. On binlerce hemşehrimizi 18 farklı branşta ücretsiz spor kursları ile tanıştırdık. 15 bin hanım kardeşimize ücretsiz pilates kursu verirken, kursa katılan 3 bin 486 bayanla rekor denemesi yaparak Denizlimiz’in adını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırdık. Bu projelerimiz bugün de hız kesmeden devam ediyor. Bunları yaparken tek hedefimiz hemşehrilerimizin Denizli’de yaşama ayrıcalığını hissetmeleriydi. Çok şükür bu hedefimize de ulaştık ve Denizlimiz’i sosyal belediyecilikte örnek kent haline getirdik. Önümüzdeki dönemde de hemşehrilerimizin yanında olmaya, Denizlimiz’i birbirinden önemli sosyal projelerle tanıştırmaya devam edeceğiz”.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu