REKLAMI GEÇ

Zolan’ın halk günü çözüm masası gibi

Zolan’ın halk günü çözüm masası gibi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halk günü buluşmalarında vatandaşın istek ve problemlerini dinlemeye devam ederken, konuştuğu her katılımcıya “amacımız dertlerinize derman olabilmek” diye sesleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 11:58

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halk günü buluşmalarının dördüncüsünü bugün gerçekleştirdi. Sabah mesainin başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne gelen vatandaşlar, girişte numara alıp görüşme için görevlilere kayıt yaptırıyor. Başkan Zolan’ın gelmesiyle de numara sırasına göre görüşmeler başlıyor.

03112015_zolan_yaziarasi_1

HERKESİN DERDİ FARKLI
Halk gününün başlama saati olan 10.00’da Büyükşehir Belediyesi giriş katına gelen ve katılanlarla selamlaşmasının ardından görüşme masasına geçen Zolan, her vatandaşı tek tek dinliyor. Gün boyu devam eden halk günü görüşmelerinde; özürlü çocuğu olduğunu dile getirip sosyal yardımlardan faydalanarak konut sahibi olmak talebiyle gelen de var, “işsizim” diyen de var, “üniversite mezunuyum iş bulamıyorum” serzenişinde bulunan da… Kimi, can güvenliği sorunu yaşadığını dile getirip koruma konusunda yardım talep ederken, kimileri imar uygulamalarıyla ilgili sıkıntılarını anlatıp “çözüm sizde başkanım” ifadesini kullanıyor.

03112015_zolan_yaziarasi_3

ZOLAN: AMACIMIZ DERTLERE DERMAN OLMAK
Vatandaşları dinleyen, gerektiğinde daire başkanlarını çağırıp notlar aldıran, ilgili daire yönlendiren Başkan Zolan, “Halk gününde fark edemediğimiz, günlük koşuşturmanın içinde göremediğimiz sorunlar bize aktarılıyor. Bugün buraya gelen ‘Başkan beni bekliyor, ona sıkıntılarımı aktaracağım’ diye geliyor. Biz de kendilerini sonuna kadar dinliyoruz. Amacımız dertlere derman olmak” dedi.

03112015_zolan_yaziarasi_2

OTOKONTROL SAĞLANIYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşın söylediklerinin söylenen yerde kalmadığını belirterek, “İlgili birimlerde takibi yapılıyor. Sorunu çözümlenmişse vatandaş bir sonraki toplantıya teşekkür için, sonuç alamadıysa hatırlatmak için geliyor. Böylece otokontrol da kendiliğinden sağlanmış oluyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu