REKLAMI GEÇ

Zümrütevler öğrencilerinin Yemen hassasiyeti

Zümrütevler öğrencilerinin Yemen hassasiyeti

Zümrütevler Ortaokulu öğrencileri örnek bir kampanya ile Yemen için 7 bin lira yardım topladılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2019 Çarşamba, 09:45

Sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren Zümrütevler Ortaokulu, bu kez Yemen için harekete geçti. Okulda düzenlenen kampanyayla 7 bin lira tolandı ve “Yemen’e Umut Ol’ kampanya hesabına yatırıldı.

Yemen’e Yardım Eli  Projesi’nin sonunda ise öğrenciler için teşekkür töreni yapıldı. Törene İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Mehmet Vaybil, ile öğretmenler, öğrenciler  katıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, öğrenci ve öğretmenlere bu anlamlı proje için teşekkür etti ve toplanan yardımların en kısa sürede yerine ulaştırılacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ise Zümrütevler Ortaokulu öğrencilerinin çok önemli bir sosyal sorumluluk örneği ortaya koyduklarını belirterek, bunun örnek olmasını diledi.

Diğer taraftan törende konuşan Okul Müdürü Mehmet Vaybil, böyle anlamlı bir kampanyaya imza atan öğrencileri ile projenin yürütülmesini sağlayan öğretmenlere teşekkür etti. Tören sonunda kampanyanın yürütülmesinde emeği geçen öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu