REKLAMI GEÇ

18 bin ilkokul öğrencisine Merkezefendi’den hediye

18 bin ilkokul öğrencisine Merkezefendi’den hediye

Merkezefendi Belediyesi, yüz yüze eğitime başlayan 18 bin öğrencisini hediyelerle sevindirdi. Öğrencilere kırtasiye malzemesi ve maske hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2020 Salı, 16:28

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde eğitim gören 18 bin ilkokul öğrencisine kırtasiye malzemesi ve maske hediye ediyor.

Hacı Ahmet Paralı ve Katip Çelebi İlkokullarındaki öğrencilerle bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kırtasiye malzemelerini ve maskeleri öğrencilere hediye etti. İlkokul öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını artırabilmek için verilen kırtasiye malzemelerinin ve maskelerin dağıtımı ilçe sınırları içerisindeki 38 ilkokulda gerçekleştirilecek.

“ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
Hacı Ahmet Paralı ve Katip Çelebi İlkokullarını ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilerin hediyelerini verdi.

Öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir ders yılı geçirmelerini dileyen Başkan Doğan, “Pandemi döneminde okullarını, arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok özleyen ve yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Merkezefendi Belediyesi olarak, bu salgın döneminde sıkılan çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmek için ufak bir hediye veriyoruz. Sevgili öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir ders yılı diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu