REKLAMI GEÇ

3 yıldır komada olan genç anne yaşam mücadelesini kaybetti

3 yıldır komada olan genç anne yaşam mücadelesini kaybetti

Servergazi Mahallesi’ndeki evinde 3 yıl önce kalp krizi geçiren ve o andan beri komada olan bir çocuk annesi 29 yaşındaki Zehra Ataşçı, yaşam mücadelesini kaybetti. Tedavi sürecinde korona virüsü de yenen Ataşçı, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2020 Perşembe, 15:38

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’ndeki evlerinde 2017 yılında kalp krizi geçiren bir çocuk annesi 29 yaşındaki Zehra Ataşçı, kriz sonrası komaya girdi.

Kendisi gibi eczanede tekniker olarak görev yapan eşi Soner Ataşçı, bir yandan küçük çocuklarına baktı, bir yandan da eşinin tedavisi için hastane hastane dolaştı.

Kentteki farklı hastanelerde tedavi gören Ataşçı, 3 yıl önce girdiği komadan bir türlü çıkamadı.

KORONAVİRÜSE DE YAKALANDI
Kalp krizi sonrası girdiği komadan çıkamayan genç anne, tedavi sürecinde koronavirüse de yakalandı. Rutin tedavisinin yanı sıra korona tedavisi de gören Zehra Ataşçı, kendinde olmasa da doktorların çabasıyla virüsten kurtulmayı başardı.

YORGUN BEDENİ DAHA FAZLA DAYANAMADI
Son olarak özel bir hastanede tedavi altında tutulan Ataşçı’nın yorgun bedeni daha fazla direnemedi ve tüm çabaya rağmen hayatını kaybetti.

Ardında acılı bir eş ve küçük bir çocuk bırakan genç annenin cenazesi bugün öğle vakti Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 24 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 42Sıcak