REKLAMI GEÇ

5 mahallede su kesintisi uygulanacak

5 mahallede su kesintisi uygulanacak

DESKİ pazartesi günü, depo bakım ve şebeke bağlantı çalışmaları nedeniyle 5 mahalleye su vermeyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 10:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, Pazartesi günü 5 mahallede su kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Bazı bölgelerde depo bakım çalışmaları yapacak olan ekipler Pınarkent’teki Kazanpınarı kaynağında da yeni şebeke hattı bağlantısı gerçekleştirecek ve kesintiye bu neden olacak.

Çalışmalar hem Pamukkale hem de Merkezefendi ilçe sınırlarında kalan toplam 5 mahalleyi etkileyecek. Pamukkale’de Kale ve Güzelköy mahalleleri ile Merkezefendi’de Çeltikçi, Üzerlik ve Salihağa mahalleleri kesintiden etkilenecek.

Su kesintisi pazartesi sabah 08:00’de başlayacak ve akşam 20:00’ye kadar sürecek. DESKİ’den yapılan açıklamada çalışmaların öngörülen süreden önce tamamlanması durumunda bu bölgelere erken su verilebileceği belirtilirken, bölgede yaşayan vatandaşların mağdur olmamaları için tedbir alması istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 41Sıcak