REKLAMI GEÇ

taciz zanlısı polis kovalamacasıyla yakalandı

taciz zanlısı polis kovalamacasıyla yakalandı

Muratdede Mahallesi’nde sokakta oynayan kız çocuğu 8 yaşındaki kız çocuğu, yoldan geçen E.Y.nin daha önce kendisini taciz ettiğini söyledi, ailenin ihbarıyla operasyon başlatıldı. Polisi karşısında gören zanlı kaçmaya başladı, uzun süren kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2019 Pazartesi, 14:53

Olay, Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 8 yaşındaki kız çocuğu, yoldan geçen 25 yaşındaki E.Y.nin bir süre önce kendisini taciz eden kişi olduğun fark etti. Durum ailesine söylemesi üzerine anne ve babası zaman geçirmeden polisi aradı.

İhbarın ardından anında reaksiyon gösteren Emniyet Müdürlüğü, bölgeye 2 yunus, 3 resmi, 2 de sivil ekip sevk etti. Aile ile görüşen ekipler, zanlının gittiği istikamette tarama çalışması yaptı.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA BAŞLADI
Bir anda karşısında polisleri gören E.Y. yaya olarak hızla kaçmaya başladı. Yunuslar ile resmi ve özel ekipler bölgeyi kordon altına aldı, ekiplerden bazıları takip ederken, diğerleri de muhtemel güzergahları üzerinde önlem aldı.

KISKIVRAK YAKALANDI
Taciz iddiasıyla suçlanan zanlı, polisin kapsamlı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan E.Y. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Mahallede büyük tepki çeken taciz iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu