REKLAMI GEÇ

Adalet Mahallesi’ne yeni pazar yeri

Adalet Mahallesi’ne yeni pazar yeri

Merkezefendi Belediyesi Adalet Mahallesi’nde hizmet veren pazar yerini yenileyerek üstü kapalı hale getirecek. Pazar yerinde çalışmalar başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2020 Perşembe, 12:44

İlk kazmanın vurulduğu ve inşaat çalışmalarının başladığı pazar yeri, 3 bin 74 metrekarelik alana yapılacak.

Tek katlı pazar yerinde 34 müstahsil ve 63 esnaf tezgâhı ile 8 adet dükkân bulunacak. Pazar yeri inşaatı, altı ay içerisinde tamamlanacak.
Yeni pazar yerinin tamamlanmasıyla, hem pazar esnafının hem de vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapmaları sağlanacak.

Pazar yeri inşaatını en kısa sürede bitireceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Adalet Mahallemizde bulunan mevcut pazar yerini, planlarımız doğrultusunda yeniliyoruz. Yenilenen pazar yerimizi daha modern bir hale getirerek, üstünü kapatarak hem pazarcı esnafımızın hem de hemşehrilerimizin rahatça alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Sıfırdan başlayacak olduğumuz pazar yeri inşaatımızı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin ve esnafımızın hizmetine açacağız. Her şey Merkezefendi için” diye konuştu.

Yorumlar

Mustafa   -  Bağlantı 23 Ekim 2020, 09:14

Pazar yerinde bulunan park,basketbol ve hentbol yerleri kaldırılmış,bu spor ve park alanı nolacak acaba,bizler orda hergün sportif ve sosyal aktivite icindeydik,haftanın bir günü için kurulacak pazar yeri için halkın daha çok yararlandığı yerler kald

mehmet kavaklılı   -  Bağlantı 22 Ekim 2020, 17:52

Mahalle halkı olarak sayın başkanla dün görüşme yapıldı kendisine bu yerin çocuk parkı olarak düzenlenmesini istedik fakat başkanımız kabul etmedi mwevcut pazaryerinin üstünün kapatılması yeterli olur dedik yeşil alana karşı çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu