REKLAMI GEÇ

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den samimi çağrı: Kazanan Merkezefendi olsun, kazanan sizler olun!

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den samimi çağrı: Kazanan Merkezefendi olsun, kazanan sizler olun!

Merkezefendi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer Denizli’ye seslendi. Ekrem Başer, Merkezefendi Belediyesi’nin borcu, belediye bütçesinin nerelere harcandığı ve bu bütçe ile neler yapılabileceği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu, “Kazanan Merkezefendi olsun, kazanan sizler olun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2024 Çarşamba, 21:41

Denizlililere bir video ile seslenen Başer öncelikle gördüğü ilgi ve sevgiye teşekkür etti, “Aday olduğum günden bu yana Merkezefendi ilçemizi karış karış dolaşıyorum. Bu süre zarfında bana göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve sevgiden dolayı sizlere minnettarım. Sizlerin bu ilgisini görünce iyi ki aday olmuşum, iyi ki bu güzel ilçenin güzel insanlarına hizmet edeceğim diyorum” dedi.

75 VAADİNDEN SADECE 3’ÜNÜ YERİNE GETİRDİ
Mevcut belediye yönetiminin 75 vaadinden sadece 3’ünü hayata geçirebildiğini belirten Başer, “Şurası bir gerçek ki, Merkezefendi ilçemiz 5 yıldan bu yana reklamlarla, algı operasyonları ile yönetiliyor. Bugün Merkezefendi Belediyemizin borç durumuna baktığımızda içler acısı bir tablo ile karşılaşıyoruz. Borç batağındaki belediyemizin yüzlerce milyon lira borcu var. Bunun karşılığında ise sizlere sözü verilen 75 projeden sadece 3 tanesi yapıldı. Evet, sadece 3” diye konuştu.

PARA NEREYE HARCANDI
“Peki, bu paralar nereye mi harcandı?” sorusunun cevabını da veren Başer, “Bizim dönemimizde açılan yatırımların yeniden yapılan açılış törenlerine, sürekli bozulup yenilenen yollara, kamuoyunda büyük tepki toplayıp sonra kaldırılan heykellere ve bu liste böyle uzayıp gidiyor” dedi.

MERKEZEFENDİ, ASLINDA NELER KAZANABİLİRDİ
Boşa giden para ile Merkezefendi’ye kazandırılabilecek eserlere dikkat çeken Başer, “Boşa harcanan bu paralarla neler mi yapılırdı?” diyerek şunları söyledi:

“İlçemizin hasretle beklediği kapalı spor salonu

Yüzlerce spor sahası, etkinlik merkezi, kütüphane…

İlçemizin dört bir yanında onlarca okul, kreş, sağlık ocağı…

Bizim yaptığımız MKM’den iki adet daha..

Bizim yaptığımız kütüphanemizden 3 adet daha…

Bizim yaptığımız Adalet parkından 2 adet daha…

KAZANAN SİZLER OLUN
Başer videosunun sonunda Merkezefendililere samimi bir şekilde seslendi:

“Kıymetli dostlarım, bu pazar sandığa gittiğimizde önümüzdeki 5 yıl ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim bir kuruşumu israf etmez, kim verdiği sözleri tek tek tutar diye düşünüp ona göre hareket edelim, kazanan Merkezefendi olsun, kazanan sizler olun.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu