REKLAMI GEÇ

Alperen Ersoy’un ismi yaşatılıyor

Alperen Ersoy’un ismi yaşatılıyor

Seçim çalışmaları esnasında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Alperen Ersoy’un ismi, Merkezefendi Belediyesi tarafından Babadağ TOKİ konutlarında yapılan pazaryerine verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2016 Pazartesi, 12:33

Babadağ TOKİ konutlarında gerçekleştirilen açılış törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel ile Alperen Ersoy’un anne ve babası Mehmet-Nursel Ersoy çifti de katıldı.

denizli-alperen-ersoy-babadag-toki-konutlarina-ismi-verildi-2

ALPEREN ERSOY KALBİMİZDE YAŞAYACAK
Yer yer duygu dolu anların yaşandığı törende açılış konuşması yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,”Bugün Alperen Ersoy kardeşimizin adını verdiğimiz pazaryerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana birçok projeye imza attık. Sayısız pazaryeri yaptık. Kaykay parkını hizmete açtık. Önümüzdeki günlerde hobi bahçelerini açacağız. Ancak hiç birisi Alperen Ersoy kardeşimizin ismini verdiğimiz bu pazaryeri kadar bizleri memnun etmedi. Alperen Ersoy kardeşimiz bizim kalbimizde yaşayacak. Biz istiyoruz ki kardeşimizin yaşadığı Babadağ TOKİ Evleri’ndeki pazaryerimizde ismi yaşasın. Onun için bu pazaryerimizin ismini Alperen Ersoy olarak meclisimiz karar verdi” dedi.

ERSOY’UN İSMİ BURADA YAŞAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, böyle bir hassasiyet göstererek Alperen Ersoy’un ismini pazaryerine veren Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ve meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Zolan, “Alperen Ersoy kardeşimizin ismi burada yaşayacak” diye konuştu.

denizli-alperen-ersoy-babadag-toki-konutlarina-ismi-verildi-1

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, “Alperen Ersoy kardeşimiz çok sevdiğim bir gencimizdi. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün Alperen Ersoy kardeşimizin ismi bu pazaryerimizde yaşayacak” diye konuştu.

denizli-alperen-ersoy-babadag-toki-konutlarina-ismi-verildi-ic

O MELEKTİ UÇTU
Alperen Ersoy ile yaşadığı anıları aktararak duygu dolu anlar yaşayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ise , “Alperen Ersoy, kardeşimle göz göze geldiğimiz günleri hiç unutmuyorum. Her günümüz muhabbetle devam ediyordu. Alperen bizim gönlümüzü doldurmuştu. Rabbimizin bir takdiri vardı. Biz kadere inanan insanlarız. Gerçekten büyük bir şok yaşadık. Allah’tan geldik. Allah’a döneceğiz. O bir melekti uçtu. O bizi görüyor. Biz burada oyalanıyoruz. O tertemiz gitti. İyi yetiştirilmiş bir evlattı diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdela kesimi ile pazaryerinin açılış gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu