REKLAMI GEÇ

Aşağışamlı’da çifte açılış

Aşağışamlı’da çifte açılış

İlçe merkezindeki 50 mahalleye yatırımlarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Aşağışamlı da çifte açılış gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2015 Pazar, 16:07

Açılış törenlerine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılıç ve Aşağışamlılar katıldı.

İlk olarak Aşağışamlı İlkokulu bahçesinde halı saha açılışı gerçekleştirdi. Öğrencilerle bir araya gelen protokol üyeleri öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Merkezefendi ilçesi içindeki okullara halı saha kazandırmaya devam ettiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hizmete giren yeni halı sahanın Aşağışamlılılara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

PAZARYERİ HİZMETE GİRDİ
Halı saha açılışının ardından Aşağışamlı Mahallesi kapalı pazar yerinin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “ İlçe sınırlarımız içinde yatırımlarımız devam ediyor. Bugün Aşağışamlı Mahallemizde çifte mutluluk yaşıyoruz. Hem halı sahamızın hem de pazar yerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. İlçemizin dört bir tarafında yatırımlarımız sürecek. Daha güzel ve daha güçlü Merkezefendi için mücadele ediyoruz. Mücadelemiz de sürecek. Yeni yatırımlarımızın halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü de Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik içinde kenetlenmemiz gerektiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu