REKLAMI GEÇ

Aynı yastıkta 50 yıl yemeği

Aynı yastıkta 50 yıl yemeği

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ‘Bir Yastıkta 50 Yıl’ kapsamında 50 yılı aşkın süredir evliliklerini sürdüren çiftlerle yemekte bir araya geldi. Yemekte çiftlere yastık hediye edildi, mutlu evliliğin sırları paylaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2015 Perşembe, 16:17

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ‘Bir Yastıkta 50 Yıl’ kapsamında 50 yılı aşkın süredir evliliklerini sürdüren çiftlerle yemekte buluştu. Yemeğe Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Fatih Işık ve Ayhan Mazıoğlu da katıldı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-bir-yastikta-50-yil-ic-

TÜRKİYE’DE MARKA BELEDİYE OLMAK İSTİYORUZ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapısal projelerin yanı sıra yapılan sosyal projelerle de Türkiye’de marka belediye olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Sizlerden aldığımız destekle 30 Mart 2014’te yola çıktık. O gün Merkezefendi daha da güzel olacak sloganıyla yola çıkarken, aynı zamanda Merkezefendi Belediyemizin kuruluş felsefesi olarak ‘Merkezefendi sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi olacak’ dedik. Kurulduğumuzdan bu yana kadar çok önemli sayıda sosyal projelere imza attık. Türkiye’de 900’e yakın ilçe var. Merkezefendi olarak bir hedefimiz var. Biz Tüm Türkiye’deki ilçeler arasında sosyal ve kültürel belediyecilik alanında marka olmak istiyoruz. 1 numara olmak istiyoruz. Bunun için sosyal projelere baştan beri çok önem verdik” dedi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-bir-yastikta-50-yil-ic

‘Bir yastıkta 50’ kapsamında bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Subaşıoğlu, “Evliliğinde 50 yılını devirmiş büyüklerimizin önemli bir kısmını evlerinde ziyaret etmiştim. Ama bu akşam 50. yılını dolduran büyüklerimizle bir final yemeğinde bir araya gelmek üzere burada toplandık. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Büyüklerimizin evlilik tecrübesi bizim için çok değerlidir” dedi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-bir-yastikta-50-yil-ic-1

50 YILI AŞKIN SÜREDİR EVLİ ÇİFTLERE YASTIK HEDİYESİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu, gecenin finalinde evlilikte 50 yılını dolduran çiftlere yastık hediye etti, çiftler de mutlu evliliğin sırlarını paylaştı. O anlar renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu