Balkanay: Yüzde 11 fark atacağız

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay, hedeflerinin sadece seçimi kazanmak olmadığını, AK Parti’ye yüzde 11 fark atacaklarını söyledi.
/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 10:17
Seçim bölgesi Merkezefendi’de “Halk Buluşmaları” ziyaretleriyle ilçe sınırlarındaki mahallelere giderek seçmenlerle bir araya gelen Balkanay,gerçekleştirdiği gece mitingleriyle de fark yaratmaya devam ediyor. Servergazi’de vatandaşlara seslenirken hayli iddialı konuşan Balkanay, 30 Mart’ta hem ilçeler bazında, hem büyükşehir ölçeğinde burçlara CHP bayrağı dikeceklerini söyledi.
Balkanay, 30 Mart yerel seçiminde CHP’nin birinci parti olarak sandıktan çıkacağını iddia ederek,“Bir zamanlar ‘altı ok’u gördüğü zaman kafasını çevirenler, bugün bizlerden görev bekliyor. Yıllardır giremediğimiz evlerinkapıları sonuna kadar açıyor. Çünkü bizler, yaşanan siyasi kaosun ardından önemli misyonlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz. Halkta bunun farkında. Maskeler düştü. Partimizin adında yer alan halk kelimesinin ne anlam ifade ettiğinin bilincindeyiz. CHP artık ensesi kalınların, hali vakti yerinde olanların yada patronların partisi değil,eli nasırlı emekçilerin partisidir” dedi.
BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
Artık herkesin aynı dili konuştuğunu ifade eden Balkanay, “Birlikte kararlı ve sağlam adımlar atarsak büyükşehir belediyesinin burçlarına da CHP bayrağını dalgalandıracağız. Bu demek oluyor ki en az yüzde 11 fark atmamız gerekiyor. Şuan yüzde 8 gibi bir rakamla önde gidiyoruz. Hele 17 Aralık’ta yaşanan olayların ardından rüzgar bizden yana esiyor. Halkın iktidarını kuracağımız 30 Mart’a kadar her birimiz bıkmadan, usanmadan aklımız ve kalbimizle çalışmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.
Yorumlar
hade bakem,5 oyumuz sana
Yorum Yaz
Hava Durumu
Merkezefendi | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 19 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 17 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 16 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 22 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 12 | 24 | Parçalı Bulutlu |