REKLAMI GEÇ

Başkan Doğan, “Dertler yerinde dinlenecek”

Başkan Doğan, “Dertler yerinde dinlenecek”

Bozburun Mahalle Muhtarı Ali Karlıoğlu’nun verdiği iftar yemeğine katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bayramdan sonra mahalle sorunlarının mahallelinin ağzından yerinde dinleneceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 11:46

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozburun Mahalle Muhtarı Ali Karlıoğlu’nun verdiği iftar yemeğine katıldı. Başkan Doğan, yaptığı konuşmada “Bayram sonrasında mahallelerimizde halk günleri başlayacak. Söz verdiğimiz gibi, dertleri dert yerinde, mahallelerimizde dinleyeceğiz. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

İftar yemeğine Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu ve Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile birlikte katılan Başkan Doğan, mahallede yaşanan sıkıntıların bir an önce çözüm yoluna gidileceğini de belirterek,” Sizlerle daha önce Bozburun ’da defalarca buluştuk ve konuştuk. Bozburun Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bu yeni dönemde, muhtarımızla birlikte yıllardır çektiğiniz sıkıntıları çözmek istiyoruz. Bu konuda sizlere vermiş olduğumuz sözlerimiz var. Sözlerimizin sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

Sıkıntıları tek tek çözmek istediklerini de belirten Başkan Doğan, “Bir sit alanı sıkıntımız var. Bir çivi dahi çakamıyorsunuz. Mezarlıklarla ilgili bir sıkıntımız var. İnanın bunları çözmeye başladık bile. Yaşadığımız bu sıkıntıları tek tek çözmek istiyoruz. Yine yetkim dâhilinde olmasa da Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisi dâhilinde olan sıkıntılarınız var. Bunları da biliyorum. Bir ilçe belediye başkanı olarak köprü vazifesi göreceğim. Bayram sonrasında mahallelerimizde halk günleri başlayacak. Söz verdiğimiz gibi mahallelerde, dertleri dert yerinde dinleyeceğiz, sorunları buralarda birlikte çözeceğiz. Şahsıma vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu