REKLAMI GEÇ

Başkan Subaşıoğlu’ndan özel çocuklara hediye

Başkan Subaşıoğlu’ndan özel çocuklara hediye

Merkezefendi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın engelli çocuklara yönelik düzenlediği ‘Birlikte Adım Adım Projesi’ kapsamında düzenlenen pikniğine katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çocuklara uçurtma hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2015 Cumartesi, 17:44

Merkezefendi Kaymakamlığı’nın bir spor kulübünde düzenlediği etkinliğe, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililer, engelli öğrenciler ile velileri katıldı.

denizli-merkezefendi-ozel-cocuklar-piknik-ic
Merkezefendi İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan etkinlikte kurulan şişme oyun parkında gönüllerince eğlenen özel çocuklara, uçurtma hediye eden Muhammed Subaşıoğlu, “Çocuklarımız bizim yarınlarımız, onlara yönelik ‘obezitede farkındalık’, ‘yaşam paylaştıkça güzel’ projeleri hazırladık. Bundan sonraki süreçte de gelecek nesillerimiz için projelerimiz olacak” dedi.

Çok özel çocuklarla bir arada olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu,” Onları bir nebze olsun sevindirebilmek için yanlarında olalım istedik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu