REKLAMI GEÇ

“Belediyeler Siyaset Yeri Değil”

“Belediyeler Siyaset Yeri Değil”

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay, 3. Sanayi sitesinde ‘Başkanım hoş geldin” sloganları ile karşılandı. Balkanay, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyelerin siyaset yeri değil hizmet yeri olduğunu vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2014 Cumartesi, 16:07

Seçim turları kapsamında son olarak 3’üncü sanayi sitesi esnafları ile bir araya gelen Mimar Balkanay, vatandaşlar tarafından “Başkan Balkanay” sloganlarıyla karşılandı. Bazı vatandaşlar Balkanay’a sarılıp dertlerini paylaşırken, kimi de dükkanların pencerelerinden “Başkanım hoş geldiniz” diyerek seslerini duyurmaya çalıştı.

ARİF BALKANAY ANONS

Kapı kapı dolaşarak vatandaşların ellerini sıkan, onlarla dertleşen ve Merkezefendi için projelerini anlatan Balkanay,  gördüğü ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

“ Bir kesimin değil herkesin başkanı olmak için bu yola çıktık” diyen Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay,  göreve geldiği gün ilk olarak toplumlar arasında oluşturulan sosyal adaletsizliği ortadan kaldıracaklarını, bir kesimin değil herkesin başkanı olacaklarını söyledi.

web

Balkanay, Belediye başkanlık görevinin siyaseti olamayacağını vurgulayarak, “Belediyecilik hizmet etmek demektir. O şu partiden, diğeri başka bir partili diye ayrım yapılmaz. Belediyecilik hizmet etmek demektir. Siyaset yeri değil. O bana oy verdi bir diğeri vermedi bilinciyle Belediye Başkanı olunmaz. Gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için tüm Merkezefendililere teşekkür ederim. Sizlerin desteği ve kararlılığı ile 30 Mart’a zafer bizim olacak” dedi.
face kopya twit kopya

Mimar Arif Balkanay, bu akşam “11’inci Halk Buluşması” için Merkezefendi Mahallesi’nde akşam saat:20:00’de vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu