REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’de liste kavgası: Şeniz Doğan ‘adaylıktan çekilirim’ resti çekti

CHP Merkezefendi’de liste kavgası: Şeniz Doğan ‘adaylıktan çekilirim’ resti çekti

CHP Merkezefendi Belediye Meclis üyesi adaylarının belirlendiği toplantıda olaylar çıktığı öğrenildi. CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a en yakın isimlerden olan Fatma Atıcı Bakcan ve Cihan Saraçoğlu isimlerinin listeden silinmek istendiği, buna tepki gösteren Doğan’ın da adaylıktan çekilme restini öne sürdüğü belirtiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2024 Salı, 14:28

Meclis üyesi adaylarının belirlenmesi için verilen sürenin sonuna yaklaşılırken, partilerde de hararetli ve hareketli toplantılar sürüyor.

CHP Merkezefendi Belediye Meclis üyesi adaylarının belirleneceği toplantı devam ederken, tansiyonun yükseldiği öne sürülüyor. Uzun süredir ilçe başkanı Müjdat İlhan ile arasında soğuk havaların estiği Şeniz Doğan, partiye rağmen kendi istediği isimleri meclise yazdırmak isteyince CHP örgütü ile ciddi tartışmaların yaşandığı söyleniyor.

Toplantıya katılan bir kaynaktan edinilen bilgilere göre CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ısrarla istediği Fatma Atıcı Bakcan ve Cihan Saraçoğlu isimlerinin listeden çıkarılmak istendiği, bu nedenle de tartışmaların yaşandığı ifade edildi.

Ortamın gerilmesi üzerine CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ses tonunu bir hayli yükselterek “Bensiz seçimlerde asla başarılı olamazsınız, eğer istediğim bu 2 isim mecliste olmazsa adaylıktan çekilirim” diyerek toplantıyı terk ettiği öğrenildi. CHP’deki toplantının devam ettiği ancak tansiyonun henüz düşmediği öğrenildi.

ATICI VE SARACOĞLU NEDEN İSTENMİYOR?
Doğan’ın listesinde ısrarla istediği fakat ilçe yönetiminin üstünü çizdiği isimler, kendisine en yakın isimler. Doğan’ın Fatma Atıcı Bakcan ile başkanlık öncesinden bu yana arkadaşlığı var. Atıcı aynı zamanda Şeniz Doğan’ın kara kutusu olarak biliniyor. Atıcı Doğan’ın Başkan yardımcısı. İmar müdürlüğü başta olmak üzere pek çok konuda tek yetkili olan Fatma Atıcı, birçok konunun başkana ulaşmadan çözülmesinden de sorumlu olduğundan partililerin rahatsızlıkları biliniyordu.

Cihan Saracoğlu ismi ise kamuoyunda rahatsızlık yaratan bir şekilde gündeme gelmişti. Belediye Başkanı Doğan, hayırsevere yaptırılacak okulun projesini Saracoğlu’nun şirketine çizdirmişti. Bu olay hem CHP kanadında hem de Denizli kamuoyunda rahatsızlık yaratmıştı. CHP’nin önde gelen isimleri farklı dönemlerde Saraçoğlu’nun istifasını istedikleri ancak Şeniz Doğan’ın her zaman karşı çıktığı kamuoyu tarafından biliniyor.

Yorumlar

Mehmet A   -  Bağlantı 21 Şubat 2024, 13:14

Her gelen yakın arkadaşını kara kutusunu getirirse vay halimize. hadi bakalım çöküş başladı…

M. ALi ÖZHAN   -  Bağlantı 21 Şubat 2024, 07:03

Hepsi aynı bu partilerin menfaat, çıkar, rant, kendi zenginliğini düşünmek, şimdi her taraf halk ekmek büfeleriyle donatılmış eee şimdiye kadar koymadınızda neden seçim önü , tribüne oynamak derler buna yazık,

Sami Y   -  Bağlantı 20 Şubat 2024, 15:11

Blöf olmasın? Zaten birlikte yiyip içen bir grup, medya karşısında yine oyun oynuyor. Ekrem Başer ve Osman Zolan’a hayırlı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 13 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu