REKLAMI GEÇ

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması: Tüzüğün gereği yapılacak

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması: Tüzüğün gereği yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar devam ediyor. Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, yazılı açıklama yaparak tüzüğün gereğinin yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2022 Salı, 16:55

Horzum, yazılı açıklamasında, encümen seçimlerinde yaşananların üzücü olduğunu söyledi, “Merkezefendi Belediyesi Meclisinde yapılan Encümen Oylaması sonuçları, bizleri, Partimize gönül vermiş yol arkadaşlarımızı ve halkımızı ziyadesiyle üzmüştür” dedi.

Horzum, incelemenin devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:
“Olayın başından itibaren sürecin takipçisiyiz. Parti Grubumuzda olup da adayımıza oy vermeyenler hakkında araştırma çalışmaları, görüşmeler, incelemeler, devam etmektedir. Çıkan sonuç ve gelişmelerden Kamuoyu bilgilendirilecektir. Bir asırlık tecrübeye sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi her zaman, Parti Tüzüğümüze aykırı hareket edenler için gereğini yapmış ve yapacaktır. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 6 Nisan 2022, 07:57

Atatürk portresine çöpe atma meselesine benzemiş yok ben atmadım o attı herkes birbirine suç atacak hem de sonradan tekrar alınacağına bilindiği halde ihraç ediyorlar yaa güya demokrasi işletiyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık