REKLAMI GEÇ

Çocuklara park, büyüklere sağlıklı yaşam alanı

Çocuklara park, büyüklere sağlıklı yaşam alanı

Merkezefendi Belediyesi, Alpaslan Mahallesi’nde çocukların güven içinde oynayabilecekleri park ile yetişkinlerin spor aktivitelerinde bulunabilmesi için ise sağlıklı yaşam alanı yapımını başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 10:58

Merkezefendi Belediyesi, Alpaslan Mahallesi’nde 1.300 metrekare alan üzerine planlanan park için çalışmalara başladı. Fitness grubunun da yer alacağı çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, proje tamamlandığında çocukların güvenlik bir şekilde oynayıp eğlenebileceğini, yetişkinlerin de spor yapabileceği bir alana kavuşacağını belirtti.

Göreve başlarken her mahalleye en az bir parka yapmayı hedeflediklerini ifade eden Subaşıoğlu, “Hemen hemen her mahallemize oyun parkı ve fitness alanını kentimize kazandırıyoruz. Hedefimiz kentte yaşayan halkımızın nefes alacağı mekanları yaratabilmek. En kısa süre içinde buradaki çalışmamızı tamamlayacağız. Çocuklarımız güven içinde oynayacak. Büyüklerimizde rahatlıkla sporunu yapabilecek. Hedefimiz sağlıklı, güvenli ve estetik bir Merkezefendi’yi inşaa etmek. Bunu halktan aldığımız güçle gerçekleştireceğiz”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu