REKLAMI GEÇ

Çöp kavgasında kan aktı

Çöp kavgasında kan aktı

Merkezefendi’nin Değirmenönü Mahallesi’nde komşular arasında binanın önüne “çöp kutusu” koyma nedeniyle çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2020 Çarşamba, 09:29

DENİZLİ (AA)
Merkezefendi, Değirmenönü Mahallesi 1377 Sokak’taki iki ayrı apartmanda yaşayan S.O. ile Hakan D. arasında binaların önüne çöp kutusu koyma nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmayı balkondan izleyen S.O’nun eşi A.T.O. ile diğer apartmanın sakinlerinden B.K. ve M.K. ile M.H. de gelerek tartışmaya dahil oldu.

S.O, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.D, B.K. ve M.K’yi bıçakla, A.T.O. ise M.H’yi beyzbol sopasıyla başından yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

S.O. ve A.T.O. ile kavgaya karıştığı belirlenen A.K. polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 19 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 17 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 16 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 12 24Parçalı Bulutlu