REKLAMI GEÇ

Damalı bayrak sallandı: Off Road Türkiye Şampiyonası Denizli etabı başladı

Damalı bayrak sallandı: Off Road Türkiye Şampiyonası Denizli etabı başladı

Off Road Petlas Türkiye Şampiyonası, 2’nci ayak etap yarışları Denizli de başladı. Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğindeki yarışların orman etabı, damalı bayrağın sallanmasıyla başladı. Seyirci etabı yarın yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2021 Cumartesi, 15:02

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı Orman Etabı ile başladı. Yarışın startını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Startın verilmesiyle birlikte 35 yarışmacı en iyi dereceyi yapmak için büyük mücadele sergiledi.

35 yarışmacı orman etabında 12.88 kilometre uzunluğundaki parkuru 4 kez tamamlamak zorunda. Ayrıca yarışmacıların 25 tane kontrol kapısından da en az yüzde 50 üstüne geçmek zorunluluğu bulunuyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarış ve adrenalin tutkunlarını yarın başlayacak olan Seyirci Etabı’na davet etti.

Orman etabı mücadelesinde Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun da yer aldı. Orman etabı yarışları için tüm önlemler titizlikle alındı.

SEYİRCİ ETABI YARIN 12.00’DE BAŞLIYOR
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Heyecanı adrenalini bol bir yarış bizi bekliyor. Yarışmacılar için zor bir etap. Off road artık geleneksel hale geldi bizim için. Bu sene dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Ekip olarak bizler de çok heyecanlıyız. Off roadu Merkezefendililere ve Denizlilere sevdirmek, alıştırmak bizim için çok önemli. Bu yarışların gerçekleşmesi için hemşehrilerimizden çok büyük destek aldık. 35 tane yarışmacımız bulunuyor. Bütün yarışmacılara kazasız, belasız, başarılı, keyifli bir yarış diliyorum. Merkezefendi’de uzun zamandır off roada ev sahipliği yapıyoruz ve bunun sonucunda biz de puan alıyoruz. Bunun devamlılığını sağlamak bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak spora her zaman katkı sağlıyoruz. Ulusal çapta bir yarış olduğu için Merkezefendimizin adını duyuruyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin tanıtımı anlamında da bu yarışlar büyük önem taşıyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Yeni pistimiz Çakmak Mahallesi’nde. İzleyici hakimiyeti noktasında güzel bir pist oldu. Bütün ekip arkadaşlarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinliklerimizi yaparken sadece yapmak için yapmıyoruz, o etkinliği yaşıyoruz. Bütün Merkezefendili ve Denizlili sporseverleri yarın yapılacak olan seyirci etabına davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu