REKLAMI GEÇ

Darbe şehitleri için sergi

Darbe şehitleri için sergi

Merkezefendi Belediyesi tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler” fotoğraf sergisi açıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2016 Salı, 18:07

Merkezefendi Belediyesi tarafından 15 Temmuz tarihinde FETÖ’nün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin fotoğraflarından oluşan sergi düzenlendi.

merkezefendi-darbe-sergi-2

Sergide olay gününü ve sonrasını anlatan en güzel yaklaşık 100 adet fotoğraf sergileniyor. Denizlililer fotoğraf sergisini gezerek başkent Ankara, İstanbul ve Denizli’de darbe girişimi öncesinde ve sonrasında yaşananları yeniden hatırladı.

Serginin ilk gününde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.

merkezefendi-darbe-sergi-1

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “15 Temmuz ülkemizin tarihine geçen kara günlerden biridir. Bizler bugünü asla unutmayacağız. FETÖ’nün gerçekleştirmek istediği darbe girişimi milli iradeye yapılmak istenmiştir. O gün birçok vatandaşımız şehit olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla günlerce demokrasimiz için nöbet tuttuk. Merkezefendi Belediyesi olarak bugün bizlerde gerek o nöbetlerde gerekse 15 Temmuz günü yaşanan tüm anların fotoğraflarını sergimizle halkımıza sunduk. Herkesi sergimizi görmeye davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu