REKLAMI GEÇ

DEKEV, Merkezefendi İyilik Hareketi’ne ayni yardımla destek verdi

DEKEV, Merkezefendi İyilik Hareketi’ne ayni yardımla destek verdi

Denizli’de okuma imkanı olmayan Atatürk devrimlerine bağlı gençleri yükseköğretime hazırlayan ve mezun eden Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı, Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Ele Ele İyilik Hareketi’ne önemli bağışla destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2020 Salı, 15:13

Denizli’de, ‘Aydınlık Türkiye için’ 1996 yılında kurulan ve Atatürk Devrimleri’ne bağlı, okuma imkanı bulamayan gençlerin eğitimlerini destekleyen Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı (DEKEV), Merkezefendi Belediyesi’nin İyilik Hareketi’ne de destek vererek sofralara sıcak yemek gönderdi.

DESTEK VERMEKTEN MUTLUYUZ
İhtiyaç sahiplerine ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa, hayırseverler aracılığı ile yardım yapılan iyilik hareketine Denizli Eğitim ve Kültür Vakfı da destek verdi. Denizli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu iyilik hareketine et ve kıyma yardımında bulundu. DEKEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Atıcı, “Vakıf olarak iyilik hareketine destek vermekten çok mutluyuz. Farkındalık yaratmak açısından önemli bir katkı sağladığımızı düşünüyorum. Merkezefendi Belediyesi’ni de böyle bir çalışmaya öncülük ettiği için kutluyorum” dedi.

“DEKEV’E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu’na, ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketimize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyilik hareketimiz amacına, hedefine ulaşıyor. İyilik hareketimize katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize minnettarız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu