REKLAMI GEÇ

“19 Mayıs ve Gençlik” konulu yarışmalar sonuçlandı

“19 Mayıs ve Gençlik” konulu yarışmalar sonuçlandı

Merkezefendi Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “19 Mayıs ve Gençlik” konulu resim yarışması ile spor turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2019 Salı, 14:36

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde “19 Mayıs ve Gençlik” konulu  resim yarışması ile Gençlik ve Spor Turnuvaları’nda dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan törende, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve tek önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının kurtuluş mücadelesinin başlatışının 100.  Yılını coşkuyla kutlamayı sürdürüyoruz” dedi.

 “BÜTÜN ÖĞRENCİLERİ KUTLUYORUM”
Başkan doğan törendeki konuşmasının devamında  sanata ve spora ciddi yatırım yapacaklarının altını çizerek, “19 Mayıs ruhunu, 19 Mayıs ateşini Merkezefendimizde daha güzel, daha coşkulu kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bunlardan bir tanesi 19 Mayıs ve gençlik temalı resim yarışması. 55 tane birbirinden değerli eserimiz yarıştı. İnanın ki ben gezerken hepsini çok beğendim. Hepsini buradan tebrik ediyorum. Yine sportif kurslarımıza gelen çocuklarımız için de yarışmalarımız düzenlendi. Bu anlamda bu yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi teşekkür ediyorum. Kendilerine eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bu yeni dönemde sanata ve spora ciddi yatırım yapacağız, projelerimiz hazır” diye konuştu.

Daha sonra resim resim yarışmasının birincisi Büşra Topçu’ya, ikincisi Sıla Aktaş’a ve üçüncüsü Damla Yılmaz ile birlikte,  jüri özel ödülünü kazanan İrem Öztaş’a, mansiyon ödülünü kazanan Nursu Arslan ve Selin Uysal’a ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor Turnuvalarında ise, satranç dalında birinci Enes Kocael, tenis erkeklerde birinci Burak Gök, tenis kızlarda birinci Zeynep Şahan ve futbol dalında birinci İncilipınargücü Spor Kulübü oldu. Ödül törenin ardından ‘Veda’ filmi gösterime sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 32Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu