REKLAMI GEÇ

Açık bırakılan kuyular tehlike yaratıyor

Açık bırakılan kuyular tehlike yaratıyor

Eskihisar Mahallesi’nde üzeri açık bırakılan 6 metrelik boş su kuyusuna düşen koyunu, itfaiye ekipleri kurtardı. Ama “koyun yerine kuyuya ya çoban düşseydi?” sorusu tüyleri diken diken etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2019 Salı, 14:01

Merkezefendi İlçesi’nin Eskihisar Mahallesi’ne otlayan bir koyun hiçbir tedbir alınmamış ve üzeri kuru otlarla kaplanmış 6 metrelik boş su kuyusuna düştü. Hayvancılık yapan ve otlattığı koyunlarından birinin kuyuya düştüğünü gören Ramazan Fidangül, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kuyuya inerek koyunu itfaiye ekipleri kurtardı ama, “Koyun yerine çukura çoban düşseydi?” sorunu tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.

YA ÇOBAN DÜŞSEYDİ..?
Örnekleri birçok kez yaşanmış ve hatta ölümlere bile neden olan bu tarz sorumsuzluk olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Eskihisar Mahallesi’nde yaşanan son olayda “Koyun düştü, çoban yardım istedi. Koyun yerine ya çoban kuyuya düşse kim yardım isteyecekti” sorusu gündeme geldi ve bu konuda daha dikkatli olunması ve kullanılmayan bu tarz tehlikeli kuyuların mutlaka üzerlerinin iyice kapatılması ve uyarı konulması istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu