REKLAMI GEÇ

Doğan’a efsane Başkan Hasan Gönüllü’den ziyaret

Doğan’a efsane Başkan Hasan Gönüllü’den ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, makamında Denizli Belediyesi’nin eski Başkanı Hasan Gönüllü’yü konuk etti. Gönüllü Doğan’a o yılları anlattığı “Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı” isimli kitabı hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2019 Perşembe, 12:49

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor. Her gün yüzlerce Denizliliyi makamında ağırlayan Doğan’a en anlamlı ziyaretlerden biri efsane başkanlardan Hasan Gönüllü tarafından gerçekleştirildi.

1973 yılında Denizli Belediye Başkanı seçilen, 12 Eylül darbesi sonrası görevinden alınan ve yaptığı çalışmalarla hala adından bahsettiren Denizli’nin efsane belediye başkanlarından olan Hasan Gönüllü, Başkan Doğan’a sürpriz bir ziyaret yaptı.

Başkan Gönüllü, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı Başkan Doğan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İkili, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Eski Başkan Gönüllü, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a kendi kaleme aldığı ‘Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı’ adlı kitabı hediye etti. Başkan Doğan, gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini tarifsiz bir şekilde mutlu ettiğini dile getirirken, Başkan Gönüllü‘ye destekleri için teşekkür etti.

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 18 Nisan 2019, 13:02

Hasan GÖNÜLLÜ NÜN açtığı yollar da olmasa denizlideki trafiği düşünemiyorum allah razı olsun gerçi ozaman küfür eden çok oldu ama sonra gelen başkanların yaptığı işleri onla kıyaslayınca onlar da dua etmiştir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu