REKLAMI GEÇ

Sorunları çağrı merkezine iletiyorlar

Sorunları çağrı merkezine iletiyorlar

Merkezefendi Belediyesi’nin 1 Eylül tarihinden itibaren hizmete sunduğu çağrı merkezinde, vatandaşların istek ve önerilerine yanıt veriliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bizler memnuniyet üretmek için çalışıyoruz. İnsanımızın memnuniyeti her şeyin üzerinde bulunuyor” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 09:24

Merkezefendi Belediyesi tarafından kurulan çağrı merkezi 1 Eylül’den bu yana hizmet veriyor. 444 86 62 numaralı telefonu arayan Merkezefendililerin belediye hizmetlerine yönelik taleplerine cevap verilen çağrı merkezine günde ortalama 700 telefon geliyor.

“İNSANIMIZIN MEMNUNİYETİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün bu kültürel projelerimizin yanında yapısal projelerimizde var. Hepsinin ötesinde bizler memnuniyet üretmek için çalışıyoruz. İnsanımızın memnuniyeti her şeyin üzerinde bulunuyor. Merkezefendi Belediyemiz ile vatandaşlarımızın kurumsal iletişim içi çağrı merkezimizi faaliyete aldık. Vatandaşlarımız 444 86 62 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabiliyorlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 41Sıcak