REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediye anaokulu yaptıracak

Merkezefendi Belediye anaokulu yaptıracak

Merkezefendi Belediyesi, dört mahallenin ortasına anaokulu yaptıracak. Eğitim kurumunun yapımıyla ilgili protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2016 Pazar, 10:38

Yenimahalle, İlbade, Alparslan ve Gümüşçay mahallelerindeki çocuklara okul öncesi eğitim verecek anaokulunun yapımıyla ilgili imza töreni denizli Valiliği’nde yapıldı. İmza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-anaokul-yaptiracak-1

KOCATEPE’DEN SUBAŞIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Vali Şükrü Kocatepe, imza töreninde yaptığı konuşmada, merkezefendi Belediyesi’nin eğitime katkılarından dolayı Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti. Kocatepe, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde kendisiyle bir anaokulu ve bir pansiyon yapmak üzere bir protokol imzalamıştık. Bugün de özel projeli bir anaokulu yapmak üzere protokole imza atacaklar. Ben kendilerine tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum. Denizli’de eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve kalitenin arttırılması amacıyla fiziki şartların iyileştirilmesi konularındaki katkıları takdire değerdir. Bunlar Denizli’mizin geleceği açısından son derece önemli ve güzel gelişmeler” dedi.

4 MAHALLENİN YARARLANACAĞI 6 DERSLİKLİ OKUL
İmkanları ölçüsünde eğitime destek verdiklerini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğulu ise, yaptıracaklarını anaokulunun Yenimahalle, İlbade, Alparslan ve Gümüşçay mahallelerindeki çocukları eğitim hizmet vereceğini söyledi.

Eğitim kurumunun dört mahallenin tam ortasında belediyeye ait arsa üzerine 6 derslikli olarak inşa edileceğini kaydeden Subaşıoğlu, “Anaokulumuzun önümüzdeki eğitim öğretim dönemine bütün tefrişatıyla yetişmesini arzu ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak hedefimiz, eğitimin kalitesi, fiziki şartlar, sportif ve sınavlardaki başarılarla öne çıkan ilçelerden biri olmak. Özetle Merkezefendi Belediyesi olarak eğitim konusunda Türkiye’de derece yapmak istiyoruz. Bu konudaki güzel gelişmeleri Milli Eğitim Müdürümüzün bizlerle olan paylaşımlarından biliyoruz” diye konuştu.

denizli-merkezefendi-belediyesi-anaokul-yaptiracak-2

800 BİN LİRAYA MAL OLACAK
Konuşmaların ardından Yenimahalle Anaokulu’nun protokolü Vali Şükrü Kocatepe ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından imzalandı. İsminin verildiği Yenimahalle’de yaptırılacak olan anaokulu, 6 derslikli olarak planlandı. Eğitim kurumu 800 bin liraya mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu