REKLAMI GEÇ

Deveciler: Süper ligin değerini bilelim

Deveciler: Süper ligin değerini bilelim

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, pazar günü saat 15.30’da Denizli’de oynayacakları Beşiktaş maçına tüm Denizlilileri davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2022 Perşembe, 10:58

ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk kez bu sezon mücadele eden Yukatel Merkezefendi Denizli Basket’in kulüp başkanı Veli Deveciler, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR

Çok önemli bir maça hazırlandıklarını belirten Deveciler, “Pazar günü saat 15:30 da Beşiktaş ile kendi evimizde yani PAÜ Arena’da oynayacağız. Bu zorlu maç öncesi eksiklerimiz var. Ancak çok güçlü ve inandığımız bir ekibimiz de var” diye konuştu.

SÜPER LİGİN DEĞERİNİ BİLELİM

3 yılda bu takımı Süper Lig takımı yaptıklarını, bunu yine aynı inançla ve verdikleri mücadele ile başardıklarını belirten Deveciler, “Hepimiz bu değerin kıymetini bilmeli ve korumalıyız” dedi.

Ligde hiç bir maçın telafisinin olmadığınızı ifade eden Veli Deveciler, “Şimdi bu mücadelenin, kavganın içinde yalnız kalmak istemiyoruz. Dostlarımızı, Denizli’yi ve basketbolu seven herkesi pazar günü saat 15.30’da Pamukkale Üniversitesi spor salonuna bekliyoruz. Denizli’nin coşkusunu, takımına nasıl sahip çıktığını hep birlikte gösterelim” dedi.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın bilet fiyatları 10 TL olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu