REKLAMI GEÇ

Deveciler: Tablo parlak değil

Deveciler: Tablo parlak değil

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, önlemler alınmazsa dövizdeki kur artışı sonucunda kulüplerin yaşamlarını sağlıklı sürdürme olasılığının kalmadığını belirtti, “Biz belki krizden en geç etkilenecek kulüplerden biriyiz ama sporumuz açısından tablo parlak değil.” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2021 Cumartesi, 11:28

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, yaptığı yazılı açıklamada, “Kulüpler Birliği adına çalışma yapan Turgay Büyükkarcı bazı öneriler hazırlıyor. Sorun hepimizin sorunu. Bu krizden Efes’in, TOFAŞ’ın, diğerlerinden ekonomik açıdan güçlü görünen kulüplerin de etkilenmemesi mümkün değil” dedi.

MART SONUNA KADAR SORUN YOK!

Krizdan kurtulmak için tüm kurumlara görev düştüğünü dile getiren Deveciler, “Bizim Mart ayına kadar bir sorunumuz yok, ondan sonrasını da çözmeye çalışacağız ancak bu koşullarda 120 bin yerine gelecek yıllarda 50 bin dolarlık yabancılar alabileceğiz. Menajerlerin de bu konuya hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kulüpler giderse menajerler de Türkiye pazarını kaybedecektir. Bu nedenle en az hasarla bu krizden kurtulmamız için hepimize ve bütün kurumlara görev düşüyor” diye konuştu.

Denizlili Basketbolseverler güzel maçlar seyrettirme arzusunda olduklarını ifade eden Deveciler, “Ulusal anlamda kulübümüzün ismini göstererek gelişme arzusundayız. Bu yıl ilk senemiz Süper Lig’de. Basketboldaki maceramızın da 3’üncü yılındayız. Daha aslında çok genç ve yeniyiz. Geçmiş maçlara bakarsak saha içerisinde sürekli gelişerek oynadığımızı düşünüyorum” dedi.

DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDİYORUZ

Başkan Veli Deveciler, bu sezon koydukları hedeflere doğru emin adımlarla yürümek istediklerini ifade ederek, “Bu seneki hedeflerimizi tutturacağımızdan eminiz. Yeni bir takım oluşturduk. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda Denizli’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Şu an için istediğimiz yerde değiliz ve daha çok maç kazanmamız lazım. Hedefimiz tamamen ligde kalmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu