REKLAMI GEÇ

Devecilerden taraftara teşekkür: Minnettarız

Devecilerden taraftara teşekkür: Minnettarız

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, Denizli halkına ve Fenerbahçe Beko karşısında tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür etti. Başkan Deveciler, “Şehirdeki herkese takıma verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Ancak asıl teşekkürümüz taraftarımıza. Geçtiğimiz hafta 7’den 70’e tribünlerdeki yerlerini alarak bizlere yanındayız mesajını verdiler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2022 Salı, 12:10

ING Basketbol Süper Ligi’nde kritik bir viraja giren Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te Başkan Veli Deveciler, Denizli şehrinin ve taraftarların takıma verdiği destek için teşekkür etti.

“Şehir takıma sahip çıkarsa hedeflediğimiz noktaya geliriz” diyen Başkan Deveciler, “İlk kez mücadele ettiğimiz Süper Lig’de şu ana kadar elimizden geleni yaptık. Hem teknik ekibimiz, hem de oyuncularımız hedefe kilitlenmiş durumda. Bizlerde yönetim olarak bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Denizli halkının son oynadığımız Fenerbahçe karşısındaki desteği bizleri inanılmaz mutlu etti. Türkiye’nin en iyi taraftar potansiyeli olan şehirlerinden biriyiz. Herkes Denizli’deki muhteşem ambiyansı konuşuyor. Bizler yanımızda oldukları için bir kez daha emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar, hedefe ve güzel günlere hep birlikte el ele gidelim” dedi.

İÇERİDE 5 MAÇ OYNANACAK
Yukatel Merkezefendi Basket, normal sezonda geride kalan 8 maçın 5’ini Denizli’de oynayacak. Yeşil-siyahlılar PAÜ Spor Kompleksi’nde Anadolu Efes, TOFAŞ, Türk Telekom, Büyükçekmece Basketbol ve Aliağa Petkim Spor’u konuk edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık