REKLAMI GEÇ

Skolyoz Hastası Sude sağlığına kavuştu

Skolyoz Hastası Sude sağlığına kavuştu

Doğuştan Skolyoz hastası (omurilik eğriliği) olan ve bugüne kadar maddi zorluklar nedeniyle ameliyat olamayan 14 yaşındaki Sude İşbilen, Merkezefendi Kaymakamlığı’nın girişimleri ile sağlığına kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2020 Cuma, 15:46

Aşağışamlı Mahallesi’nde yaşayan Skolyoz hastası Sude İşbilen’in durumundan haberdar olmasının ardından Merkezefendi Kaymakamlığı harekete geçti. Tedavi masraflarının bir bölümü Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, önemli bir bölümü de operasyonun gerçekleştirildiği Özel Odak Hastanesi tarafından karşılandı.

Operasyon ise Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Esat Kıter tarafından gerçekleştirildi. 5 saat süren başarılı operasyonun ardından 4 gün hastanede kontrol altında tutulan Sude İşbilen sağlığına kavuştu ve taburcu edildi.

MERKEZEFENDİ KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ
Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Sude İşbilen ve ailesini yaşadıkları Aşağışamlı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sude’nin durumunu öğrendikten sonra her türlü imkanın sağlanması için çaba harcandığını belirterek, hem operasyonun yapıldığı, hem de tedavi masraflarının önemli bir bölümünün karşılandığı Özel Odak Hastanesi yönetimine ve ameliyatı yapan Prof. Dr. Kiter’e teşekkür etti.

AİLE ÇOK MUTLU
Sude İşbilen’in annesi Neriman İşbilen ise 14 yaşında olan Sude’nin doğuştan Skolyoz hastası olduğunu belirterek, maddi imkansızlıklar nedeniyle bugüne kadar ameliyat ettiremediklerini anlattı.

Merkezefendi Kaymakamlığı ve Özel Odak Hastanesi’nin destekleriyle kızının ameliyatının yapıldığını ifade eden Neriman İşbilen, “Kızımın sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kaymakam Uslu, Özel Odak Hastanesi yönetimi ve Prof. Dr. Esat Kıter’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Sude   -  Bağlantı 30 Mart 2022, 14:39

Kendi sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum ve ayrıca kalp ameliyatı oldum ondada iyiyim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu