REKLAMI GEÇ

Enstrüman kurslarında yeni dönem kayıtları başladı

Enstrüman kurslarında yeni dönem kayıtları başladı

Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi’nin her dönem yoğun ilgiyle karşılanan enstrüman kurslarının yeni dönem başvuruları başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2021 Pazartesi, 17:10

Gitar, bağlama, piyano, keman, çello, perküsyon ve bateri kurslarına Merkezefendi’de ikamet eden 8 ila 50 yaş aralığındaki Merkezefendililer başvurabilecek. Bire bir olarak verilecek eğitimlere katılım kontenjanla sınırlıdır. Branşlarında uzman eğitmenler tarafından Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek kurslara www.merkezefendi.bel.tr adresinden kayıt yapılacak. Merkezefendililer, 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden de kurslar hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Sanatın ve kültürün hayatın değişmez bir parçası olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sanatın, kültürün ve eğitimin her zaman destekçisiyiz. Bu düşünce ile de belediyemizce hemşehrilerimize sanattan kültüre, spordan eğitime birçok alanda kurs veriyoruz. İlçemizde açtığımız kurslar sayesinde çocuklarımız, gençlerimiz ve hemşehrilerimiz ilgi duydukları, öğrenmek istedikleri birçok branşta eğitim alma imkanı yakalıyorlar. Sanatın ve kültürün merkezi olan ilçemizde her yıl yüzlerce hemşehrimizin faydalandığı ve sanat, kültür ve eğitimle iç içe olduğu enstrüman kurslarımızın yeni dönemde de yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Tüm sanatsever hemşehrilerimi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu