REKLAMI GEÇ

Soba kurbanı öğrenci, takdir belgesini göremedi

Soba kurbanı öğrenci, takdir belgesini göremedi

Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi’nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 13 yaşındaki Seda Kesikbaş, yarın okulunda alması gereken takdir belgesini göremedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2020 Perşembe, 14:40

DENİZLİ (AA)
Gerzele Mahallesi 103 Sokak’ta dün evde baygın bulunan üç kardeşten yaşamını yitiren 13 yaşındaki Seda Kesikbaş’ın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan otopsi sonucu karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu öldüğü kesinleşti.

Denizli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altındaki ikiz kardeşi Sude ile 8 yaşındaki Sena’nın ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

OKULUNDA DA YAS VAR
Aile ve yakınları, evin yanında kurulan çadırda taziyeleri kabul etmeye başladı.
Seda Kesikbaş’ın öğrenim gördüğü Hayırseverler Ortaokulu’nda da olayı duyan öğrenci ve öğretmenler, büyük üzüntü yaşadı.

Başarılı bir öğrenci olan Seda Kesikbaş’ın notlarıyla takdir belgesi almayı hak ettiği ve belgesinin hazırlandığı da öğrenildi.

Seda’nın cenazesi bugün mahalle camisinde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Servergazi Mezarlığı’nda defnedilecek.

BORULAR BÜYÜK RİSK
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yangına Müdahale ve AKOM Şube Müdürü İsa Bay da yapılan ön incelemede evde yoğun karbonmonoksit tespit edildiğini, ev içinde dolaştırılan boruların büyük risk taşıdığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu