REKLAMI GEÇ

Hacıeyüplü’de ağıl çöktü, 7 küçükbaş hayvan telef oldu

Hacıeyüplü’de ağıl çöktü, 7 küçükbaş hayvan telef oldu

Merkezefendi’nin Hacıeyüplü Mahallesi’nde, yanındaki kerpiç evin duvarının yıkılması sonucu çöken ağıldaki 7 küçükbaş hayvan telef oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2022 Cumartesi, 16:30

Hacıeyüplü Mahallesi’nde Mustafa Gencer’e ait iki katlı kerpiç evin duvarının büyük bölümü, henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.

Duvar parçalarının bitişikteki ağılın üzerine düşmesiyle göçük meydana geldi.

Vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği olayda bazı hayvanlar göçük altından çıkarılırken 7 küçükbaş hayvanın telef olduğu tespit edildi.

“CANLARIM GİTTİ”
Gencer’in eşi Züheyla Gencer, bayram alışverişi için markette olduğu sırada olayı öğrendiğini ve çok üzüldüğünü söyledi.

Olayı gözyaşlarıyla anlatan Gencer, “Oğlum aradı ‘eski ev göçtü’ dedi. Ne olduğumu bilemedim, hemen eve geldik. Geldiğimizde durum böyleydi. 7 tane var toprak altında. Tam kurbanlık yapacaktık. Koyunlarımız, keçilerimiz vardı. Elim ayağım tutmuyor. Canlarım gitti. Ben burayı çok emek vererek yaptırmıştım. Şimdi bir daha yaptıramam” diye konuştu.

Olayı gören Fatma Toprak ise evin önünde oturduğu sırada büyük bir gürültüyle duvarın ahırın üzerine yıkıldığını gördüğünü ve çok korktuğunu ifade etti. DENİZLİ (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık