REKLAMI GEÇ

Hallaçlar’a toplum merkezi

Hallaçlar’a toplum merkezi

Merkezefendi Belediyesi Hallaçlar Toplum Merkezi, düzenlenen iftar programıyla hizmete girdi. 300 metre kapalı, 1000 metre açık alana sahip olan merkez bölge halkına hizmet verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 12:04

Hallaçlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve vatandaşlar katıldı.

denizli-hallaclar-saglik-merkezi-2

Açılış öncesi mahalle sakinlerine iftar verildi. 5 bin kişinin aynı sofrada buluştuğu iftarın ardından vatandaşlara seslenen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe halkına hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Hallaçlar mahallemizde çok amaçlı bir toplum merkezini bugün sizlere kazandırmış oluyoruz. 300 metre kare kapalı alanı ve 1000 metrede açık alanı olan bu sosyal tesis sizlere hizmet edecek. Artık Hallaçlılar düğünlerini, mevlitlerini, sünnetlerini, taziyelerini her türlü toplantılarını inşallah bu toplum merkezinde gerçekleştirecekler. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun ardından söz alan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, yeni kurulan Merkezefendi ilçesinin bu tür hizmetlerle her geçen büyüdüğünü söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, “ Merkezefendi ilçesi tarihi öneme sahip. Merkezefendi hazretleri bu ilçede yaşamış büyük bir değerdir. Açılışı yapılan bu merkez, bizi biz yapan değerlerin yaşatılacağı bir merkezdir” dedi.

denizli-hallaclar-saglik-merkezi-1

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, ülke gündemine ilişin bilgiler vererek, önemli bir süreçten geçildiğini kaydetti. Tin, Hallaçlar Toplum Merkezi’nin bölgedeki önemli bir eksikliği ortadan kaldırdığını söyledi.

Konuşmaların ardından tasavvuf konseri ve Mevlevi gösterisi sunuldu. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu