REKLAMI GEÇ

Emine Nine sahipsiz kalmadı

Emine Nine sahipsiz kalmadı

Çocukları tarafından Denizli Devlet Hastanesi’nde terk edilen 82 yaşındaki Emine Güzel’e akrabaları sahip çıktı. Haberlerin ardından harekete geçen yakınları Emine Nine’yi hastaneden aldı, evine götürdü, bakıcı tutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 11:24

Kızı ve torunu tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne getirilen Emine Güzel, hastane odasında terk edilmiş, konunun kamuoyuna yansımasının ardından büyük tepki çekmişti.

Sağlık Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün de devreye girdiği olayın duyulmasının ardından Emine Güzel’in yakınları harekete geçti.

OLAY SONRADAN ANLAŞILDI
Emine Güzel’in hastanede terk edildiği iddialarının ardından konuşan torunu Ayşe T. evde annesi, eşi ve çocuğunun da bulunduğunu belirterek, “Ninem hastanede emin ellerde olduğu için gitmek zorunda kaldım. Terk etmiş değilim. Maddi sıkıntılarımız ve sözlerim yanlış anlaşıldı. Nineme de bakarım” dedi.

YAKINLARI HAREKETE GEÇTİ
Haberlerin yayınlanmasının ardından Emine Güzel’in yakınları harekete geçti, Denizli Devlet Hastanesi’ne giderek doktorları ile görüştü. Durumu ile ilgili bilgi alınmasının ardından Emine Güzel’i evine götüren yakınları, bir de bakıcı tutarak bakımını üstlendi.

Çıkan haberlerden dolayı üzgün olduklarını belirten yakınları, “Durumu biz de sonradan öğrendik. Emine Ninemiz yalnız değil, kimse onu terk edip gitmez. Bundan sonra evinde bakılacak, kendisine yardımcı olanak bir görevli bulunacak. Böyle bir durum yaşandığı için üzgünüz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu