REKLAMI GEÇ

Her anneye bir doğum çantası

Her anneye bir doğum çantası

Merkezefendi Belediyesi, yeni doğan bebeklerin daha sağlıklı yetişmesi için anneler ile ve anne adaylarına verilecek eğitimle ilgili ihtiyaçları karşılayacak. Bebek sahibi olan annelere doğum çantası hediye edilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 08:45

Valilik ile Merkezefendi Belediyesi arasında, anne adaylarının sağlıklı bir şekilde hastane ortamında doğum yapmalarını teşvik amacıyla yürütülecek çalışmaları içeren bir protokol imzalandı. İmza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk ve İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı katıldı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-canta-ic

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, imza törenindeki konuşmasında, “Bebek ve çocuklarımızın daha sağlıklı yetiştirilebilmesi, anne ve anne adaylarımızın eğitimiye ilgili ihtiyaçlarının karşılanması için Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz ile protokol imzalıyoruz. İlçemiz sınırları içerisindeki kamu hastanelerinde yeni doğum yapan her anneye, bebeklerinin sağlıklı büyümelerine katkı vermek amacıyla bir paket çocuk bezi hediye edeceğiz. Tabi eğitim konusunda da Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğimiz bize destek verecek. Aynı zamanda her doğum yapan annemize anne çocuk çantası da hediye edeceğiz”dedi.

Valimiz Şükrü Kocatepe ise, hizmetlerin vatandaşa yansıması bakımından belediyelerin verdiği desteğin önemli olduğunu ifade ederek, “Başkanımız, annelerimize verilecek bu çantayı hazırladı. Biz bu çantayı veremiyoruz. Onu başka kaynaklardan eğer ailelerin imkanları yeterli değilse sosyal yardımlaşma kaynağı veya hayırsever insanlarımızın desteği ile sağlıyoruz veya hiç sağlayamıyorduk. Şimdi başkanımız bu eksiğimizi gidermekte, devletin sunduğu hizmeti renklendirerek ve daha hoş bir hale getirerek Denizlili hemşerilerimize sunmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol Vali Şükrü Kocatepe ve diğer üyeler tarafından imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde, kamu hastanelerinde doğum yapan annelere içinde bebek bezi ve bilgilendirici broşürlerin de bulunduğu doğum çantası hediye edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu