REKLAMI GEÇ

Hobi bahçesinde tohumlar toprakla buluştu

Hobi bahçesinde tohumlar toprakla buluştu

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede yaşayan vatandaşların şehrin stresinden uzaklaşmaları ve toprağa temas ederek sebze meyve yetiştirmesi için yapılan hobi bahçelerinde tohumlar, toprakla buluştu. Bahçe sahipleri artık ektiği tohumların sulamasını ve bakımını yaparak ürün vermesini bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 13:22

Merkezefendi Belediyesi’nin hobi bahçeleri kura çekimiyle sahiplerini bulmuştu. Bahçe sahiplerine ilk tohumlarını da Merkezefendi Belediyesi hediye etti. 40 yaş üstü vatandaşların yararlanabilmesi için yapılan hobi bahçelerinde ilk tohumlar toprakla buluşuyor. Bahçelerin sahipleri tohumları toprağa serpiyor.

Merkezefendililer, diktikleri çiçekler ve ektikleri tohumlarla birbirinden güzel bahçeler oluşturuyor. Stres atmak ve toprakla temas etmek isteyen bahçe sahiplerinin uğrak yeri olan hobi bahçelerinde, aileler bahçe işleriyle uğraşırken çocuklar da kurulan oyun parkında eğlenceli vakit geçiriyor. Aileler için ayrıca hobi bahçelerinin içinde dinlenme alanı olarak kullanılabilen kafeterya bölümü bulunuyor.

merkezefendi-hobi-bahcesi-1

SUBAŞIOĞLU, “HOBİ BAHÇELERİMİZDE VATANDAŞLARIMIZ HUZUR BULUYOR”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Denizli’de bir ilki gerçekleştirdik ve ilçemize hobi bahçelerini kazandırdık. Merkezefendili hemşerilerimizde yoğun ilgi göstererek hobi bahçelerine başvurularda bulundu. Bu çerçevede yapılan kura çekimi ile hobi bahçelerimiz sahiplerini buldu. Şimdilerde bahçe sahiplerimiz tohumlarını ekiyor. ‘İlk tohumlarda bizden olsun’ dedik. Hobi bahçesi sahibi vatandaşlarımız çok renkli ve güzel bahçeler oluşturacak. Kendi ektiklerini tüketebilecek. Vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu