REKLAMI GEÇ

İkizleri düğün ayırdı

İkizleri düğün ayırdı

Honaz’da 24 yıl önce dünyaya gelen tek yumurta ikizleri Yunus ve Emre Yılmazlar ilk kez ayrıldı. İkizlerden Emre, Cemile Demirci ile evlenerek dünya evine girerken, 24 yıl hiç ayrılmayan ikizler ilk kez bu düğünle ayrılmış oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2016 Pazartesi, 10:32

Honaz’da 1991 yılında Mehmet ve Fatma Aydınlar çiftinin çocukları olarak dünyaya gelen tek yumurta ikizleri Yunus ve Emre Aydınlar, eğitimlerini aynı okul ve aynı sırada tamamladı, aynı birlikte askerlik yaptı. Rize’nin Pazar ilçesinde jandarma olarak askerliklerini tamamlayan Yunus ve Emre Yılmazlar daha sonra Merkezefendi Belediyesi’nde birlikte işe alındı. Belediyenin vatandaşı karşılama yeri olan Çözüm Masası’nda birlikte mesai yapan ikizler, sevecen tavırlarıyla kısa sürede kendilerini kabullendirdi.

ikizler-dugun-iccc

İkizlerden Emre Yılmazlar, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Tülay Mustafa Demirci çiftinin kızı Cemile Demirci ile evlenen Emre Yılmazlar’ın nikahını ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.

ikizler-dugun-icc

İkiz kardeşler, 24 yıldır ilk kez ayrıldı, ikizlerden biri dünya evine girdi, diğeri de kardeşinin mutluluğuna tanıklık etti.

ikizler-dugun-ic

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, ilk kez böylesine ilginç bir nikahı kıydığını söyleyerek, Emre ve Cemile çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 13 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu