REKLAMI GEÇ

İşyeri satışındaki anlaşmazlık silahlı çatışmaya dönüştü

İşyeri satışındaki anlaşmazlık silahlı çatışmaya dönüştü

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde iki grup arasında işyeri satışı yüzünden çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 3 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2019 Perşembe, 09:07

DENİZLİ (AA) -Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Bozburun Mahallesi 7116 Sokak’ta bulunan bir tekstil fabrikasının önünde, iş yerinin satışı ve devriyle ilgili olarak iki grup arasında kavga çıktı.

Kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşen olay sırasında, Yunus G. ile Zeki K. tabancayla, Serkan B. bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 19 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 17 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 16 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 12 24Parçalı Bulutlu