REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Coşkun’dan çağrı: İYİ’ler İYİ’leri seçecek

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Coşkun’dan çağrı: İYİ’ler İYİ’leri seçecek

Merkezefendi’yi şeffaf yönetme, halka hesap verme gibi her adayın cesaret edemediği vaatleriyle ön plana çıkan İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Fatih Coşkun’dan seçime saatler kala İYİ’lere çağrı geldi: İYİ’ler bu kez İYİ’leri seçecek…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2024 Cuma, 19:07

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, seçim çalışmalarını son zamanlara kadar sürdürmeye kararlı. Millet ittifakının dağılmasından sonra Merkezefendi’de güçlü adaylardan biri haline gelen Fatih Coşkun, önemli bir kitleye ulaştı. Bunun karşılığında da Merkezefendi’nin özellikle Milliyetçi kanadından önemli destek alıyor.

Coşkun, gittiği her yerde samimiyetle ve sevgiyle karşılanıyor. İYİ Parti seçmeni, partilerinin Fatih Coşkun gibi donanımlı bir aday çıkarmasının mutluluğunu yaşıyor. Bu durum, her ziyarette Coşkun’a yansıyor.

Coşkun, sandığa giderken tüm Merkezefendililere çağrı yaptı. Merkezefendi’nin geleceğinin İYİ Partililer ile şekilleneceğini belirten Durmaz, “İYİ’ler bu kez İYİ’leri seçecek. Merkezefendi, hakça yönetilen bir belediyeye kavuşacak. Her konuda şeffaf olacağız. İYİ’lerle birlikte Merkezefendi’yi daha ilerilere taşıyacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 13 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu