REKLAMI GEÇ

İYİ Partili Yasin Öztürk’ten Merkezefendi’de CHP’nin eski HADEP’lilerle gizli pazarlığına tepki

İYİ Partili Yasin Öztürk’ten Merkezefendi’de CHP’nin eski HADEP’lilerle gizli pazarlığına tepki

Merkezefendi’de CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun 3 belediye meclis üyesi adayı ile birlikte eski HADEP’lilerle görüşmesi kent gündemini değiştirdi. İYİ Parti Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk görüşmeye tepki gösterdi, “Neyin pazarlığını yaptınız?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2024 Perşembe, 07:55

Türk Silahlı Kuvvetleri hakkındaki sözleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hakkında soruşturma başlattığı CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun 31 Mart yerel seçimleri öncesi sessiz sedasız Denizli’ye gelip, aralarında CHP Merkezefendi Belediyesi Meclis üyesi adayları ile Anayasa Mahkemesi’nce kapatılan HADEP’in eski il ve ilçe yöneticilerinin olduğu bir grupla bir araya gelmesine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten çok sert tepki geldi.

“Sezgin Tanrıkulu Denizli’ye DEM’lenmeye gelmiş”
CHP’nin yerel seçimlerde şehrin demografik yapısına göre seçimi almak için yer yolu mübah gördüğünü belirten Yasin Öztürk şunları söyledi:

“Denizli ilimizde vatandaşımızın tepkisini çekmemek için kamuya açık olmayan mekanlarda gizli görüşmelerle özellikle şehrimizde Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy ve Honaz’da seçimi etkileyecek oya sahip Dem (HDP) kökenli siyasilerle neyin pazarlığını yaptınız? CHP listelerine aldıkları 3 meclis üyesi ile seçim alacaklarını zannedenlere, DEM’den medet umanlara, Denizlili vatandaşlarımız gereken cevabı verecektir. Meclis, seçimlerden dolayı kapalı olunca, ayık gezmeyen Sezgin Efendi Dem’lenmeye Denizli’den başka bir yer bulamadın mı? Gelmişken bizden ayrılıp CHP ile beraber Demlenmek isteyen arkadaşları da çağırsaydın ya!”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 17 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 17 29Parçalı Bulutlu