REKLAMI GEÇ

Kaçağa geçit yok

Kaçağa geçit yok

Mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kaçak yapılaşmaya ilişkin olarak muhtarları uyardı ve bu tür durumlar karşısında kesinlikle belediyeye haber verilmesini istedi. Kaçak yapıya kesinlikle izin vermeyeceklerini belirten Başkan Subaşıoğlu, bu durumdaki yapılara gerekli cezanın uygulanarak, savcılığa suç duyurunda bulunacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2015 Salı, 16:07

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Asfaltlama çalışmalarından çevre temizlik çalışmalarına kadar birçok konunun ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Subaşıoğlu, kaçak yapılaşma konusunda muhtarların hassas olmasını istedi.

“GÖZ YUMMAYACAĞIZ”
Kaçak yapıya asla göz yummayacaklarına da değinen Başkan Subaşıoğlu, “Bazı mahallelerimizde kaçak inşaatlar var. Hiçbir şekilde kaçak inşaata göz yummuyoruz. Muhakkak bu tür yapılarla ilgili dilekçe verin ya da verdirin. Biz gereken tutanağı tutarak cezayı kesiyor ve savcılığa bildiriyoruz”dedi.

“BİR KAÇAK YAPI YAPAN KAMUDAN EN AZ 50 BİN LİRA ÇALIYOR”
Merkezefendi ilçesinin arsa katılım bedelleri bakımından çok kıymetli hale geldiğini de söyleyen Başkan Subaşıoğlu, kaçak yapı yapan bir vatandaşın bu yolla kamudan en az 50 bin lira çaldığını belirterek, kesinlikle bu duruma göz yummayacaklarını ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Biz bu konuyla ilgili personel görevlendirdik. O ilçe sınırları içinde dolaşarak çalışma yapıyor. Merkezefendi çok değerli bir yer haline geldi. Arsa payları 200 bin liraya kadar çıktı. Bir yere 1 kat kaçak yapı demek kamunun cebinden en az 50 bin lira çalınması demektir. Kesinlikle kaçağa izin vermeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız”diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu